Op werkdagen voor 22:00 besteld, volgende dag in huis
Op voorraad
SKU
Waterkussen Cillows

Waterkussen Cillows

Dit heerlijke waterkussen van het merk Cillows bevordert uw nachtrust. Vooral als u last heeft van snurken, hoofdpijn, nek- of rugklachten kan dit kussen verlichting bieden. Door het unieke watercompartiment past dit hoofdkussen zich perfect naar uw lichaam aan. Hierdoor heeft de uw rug een natuurlijke uitlijning. Met dit fijne hoofdkussen wordt u uitgerust wakker en heeft u veel energie om de dag te beginnen!

Vanaf 39,50
Gratis levering van uw bedtextiel
2 jaar garantie (volgens garantievoorwaarden)
Advies nodig? Bel gratis +31 85 001 28 30

Waterkussen Cillows

Het Cillows waterkussen is volledig af te stemmen op uw persoonlijke voorkeur. De mate van comfort bepaalt u door de hoeveelheid water dat u in het kussen vult. Voor een gemiddeld comfort adviseren wij een inhoud van 3 liter water. Zie de tabel links voor de juiste hoeveelheid water.

Hoe vul ik het Cillows waterkussen?

Om de vuldop te openen gebruikt u de onderkant van de trechter met schroefdop. Zet deze op de vuldop en draai hem voorzichtig los. Plaats vervolgens de trechter in de vulopening. Zet het kussen tegen een harde achtergrond (bijvoorbeeld een stoel). Het kussen kan nu met de benodigde hoeveelheid water gevuld worden.

Hoe kan ik mijn Cillows waterkussen ontluchten?

Het is mogelijk dat er lucht in het kussen is gekomen. Dit kan het comfort en uw slaap negatief beïnvloeden. Het kussen moet dan worden ontlucht.

Volg de onderstaande stappen om uw Cillows waterkussen te ontluchten:

  • Leg het gevulde kussen op een harde ondergrond. Zorg ervoor dat de trechter met schroefdop van tevoren op de volopening is geschroefd.
  • Duw nu de luchtbellen in de richting van de vulopening. De makkelijkste manier om dit te doen is om iets zwaars op het kussen te leggen
  • Wanneer er geen lucht meer in het kussen zit, draait u de trechter met schroefdop uit de vulopening. Zorg ervoor dat er geen water uit het kussen ontsnapt.
  • Gebruik de trechter met schroefdop om de vuldop voorzichtig te sluiten zonder de schroefdraad te beschadigen.

Specificaties

  • Hypo-allergene fibervulling
  • 40x80 cm of 60x70 cm
  • Ja, koud wassen (handwas) met gesloten vuldop
  • Ophangen om te drogen, niet strijken
  • Wit

Voordelen waterkussen:

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Waterkussen Cillows
Uw waardering