• shipping gratis verzendkosten
  • delivery 24 uurs levering

Verzending & levering

Verzendkosten

We berekenen over onze producten GEEN verzendkosten vanaf een aankoopbedrag van € 20,- . Voor bestellingen onder € 20,- brengen wij € 6,95 verzendkosten in rekening. De retourzending is GRATIS.

Terug naar boven

Met welke logistieke partner wordt verzonden?

De verzending wordt verzorgd door DHL of UPS. Nadat uw bestelling is overgedragen aan de pakketdienst, ontvangt u van ons een e-mail met uw pakketnummer, zodat u op de website van de betreffende pakketdienst de status van uw bestelling kunt volgen.

Terug naar boven

Verzendproces

Track & Trace

  • Nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u een verzendbevestiging e-mail met een DHL of UPS track & trace code. Met deze code kunt u de bestelling pas volgen op de volgende werkdag.

Bezorg pogingen

  • De bezorger van DHL of UPS biedt de bestelling aan op het afleveradres. Wanneer u de bestelling niet aan kunt nemen, ontvangt u een notificatie van DHL of UPS.
  • Met deze notificatie kunt u op de website van DHL of UPS een nieuwe bezorgafspraak inplannen, de bestelling bij de buren laten afleveren of de bestelling bij een DHL of UPS punt laten afleveren. Let op, dit dient te doen voor 22.00 uur op de dag van de eerste bezorgpoging.
  • Mocht u niet gebruik maken van de genoemde mogelijkheden, dan wordt uw bestelling de volgende bezorg dag weer aangeboden. Mocht u dan wederom de bestelling niet in ontvangst kunnen nemen, dan wordt de bestelling naar een DHL of UPS punt gebracht waar u het gedurende 3 weken af kunt halen alvorens het weer retour wordt gestuurd naar Silvano Waterbedden.

Terug naar boven

Levertijden

Bedtextiel en onderdelen
Topdekmatrassen, bedtextiel en onderdelen die voor 17:00 uur zijn besteld,  worden in de meeste gevallen de volgende werkdag thuisbezorgd. 

Complete boxsprings en matrassen
Bestelt u een compleet boxspring of matras, dan wordt uw opdracht binnen 24 uur verzendklaar gemaakt. Onze efficiënte manier van werken maakt het mogelijk dat uw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen bij u wordt afgeleverd. Wilt u het monteren van uw boxspring ook door ons laten verzorgen, dan is dit al binnen 4-6 werkdagen mogelijk.

Bedmeubelen
Indien u een boxspring inclusief bedmeubelen bestelt, zoals gestoffeerde hockers, hoofdwand of ladeonderbouw, dan wordt uw bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen bij u afgeleverd.

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn bestelling wordt bezorgd?

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om zelf de bezorgtijd van uw bestelling te bepalen. Wij werken er hard aan om u deze mogelijkheid in de toekomst wel aan te bieden.

Ik was niet thuis toen mijn pakket werd aangeboden, wanneer vindt de volgende levering plaats?

DHL of UPS probeert in totaal twee keer om uw bestelling bij u af te leveren. De 1e afleverpoging vinden plaats op maandag tot en met vrijdag. De 2e afleverpogingen vinden ook plaats op maandag tot en met vrijdag.

Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?

Uiteraard kunt u uw bestelling ook op een ander adres dan uw factuuradres laten bezorgen. In uw ‘Mijn Silvano’ account heeft u de mogelijkheid om een factuuradres en verzendadres op te geven. Dit kunt u te allen tijde aanpassen. Hierdoor hebt u de vrijheid om de ene keer uw bestelling te laten bezorgen op uw thuisadres en de volgende keer op uw werkadres.

Let op: Na het definitief plaatsen van uw bestelling kunt u het afleveradres niet meer wijzigen. Ook onze klantenservice kan dit niet meer voor uw doen.

Terug naar boven

Bestelling volgen

Nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvangt u van ons een verzendbevestiging e-mail met uw DHL of UPS track & trace code.

Deze track & trace code kunt u op de website van DHL of UPS invoeren om het verdere verloop van uw bestelling volgen.

Let op: Nadat wij de bestelling hebben overgedragen aan DHL of UPS is het NIET mogelijk om het verdere verloop van uw bestelling te volgen in ‘Mijn Silvano’. Ook geretourneerde artikelen kunnen NIET worden gevolgd via ‘Mijn Silvano’.

Link DHL:
https://www.dhl.be

Link UPS:
https://www.ups.com/be

Terug naar boven

Pakket afhaalpunt

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om uw bestelling op een afhaalpunt af te halen. Wij werken er hard aan om u deze mogelijkheid in de toekomst wel aan te bieden.

Terug naar boven

Foutieve levering

Ik heb een verkeerde maat/kleur van een artikel toegezonden gekregen, wat moet ik nu doen?

In ons magazijn proberen wij zo zorgvuldig mogelijk uw bestelling bij elkaar te zoeken. Het kan desondanks gebeuren dat wij per ongeluk een artikel met de verkeerde maat of kleur naar u hebben verzonden.

Wanneer u artikel(en) in de verkeerde maat en/of kleur hebt ontvangen, kunt u deze het beste meteen retourneren en vervolgens op de website bekijken of het betreffende artikel nog beschikbaar is. Indien beschikbaar, raden wij u aan het artikel direct te bestellen, zeker wanneer de voorraad nog maar gering is.

Als u een nieuwe bestelling plaatst om uw verkeerde artikel(en) te vervangen, houdt u er dan rekening mee dat u de nieuwe bestelling ook vooraf dient te betalen of nog een tweede rekening ontvangt. Wij kunnen helaas vanwege technische redenen de bestellingen niet met elkaar verrekenen.

Via de betaalwijzen Vooruitbetaling, Creditcard, iDeal en Rembours betaalt in eerste instantie twee keer. Na ontvangst van uw retourzending krijgt u binnen enkele dagen het restitutiebedrag op uw rekening teruggestort.

In het geval dat u de tweede keer wederom één of meerdere artikelen hebt ontvangen in de verkeerde maat en/of kleur, kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier of via het gratis nummer 0080 - 0100 12345.

Mijn geleverde bestelling bevat niet alle artikelen die ik heb besteld, wat moet ik nu doen?

In het geval dat u één of meerdere artikelen heeft besteld, maar deze artikelen niet heeft ontvangen, dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier of via het gratis nummer 0080 - 0100 12345.

Ik heb een artikel ontvangen dat ik niet heb besteld, wat moet ik nu doen?

In het geval dat u één of meerdere artikelen hebt ontvangen die u niet heeft besteld, dan kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier of via het gratis nummer 0080 - 0100 12345.

Terug naar boven