•  topkwaliteit
  • price scherpe prijs
  •  eigen producten

Uw voordelen

Silvano Boxsprings wint op alle fronten. Want Silvano Boxsprings heeft het gehele proces van ontwerp tot en met de productie en montage van de boxspring en matrassen in eigen hand. Met onze eigen A-merken van de Silvano Boxsprings collectie, kunnen we beter dan wie ook inspelen op uw wensen. De Silvano Boxspring en Matrassen collectie bestaat uit producten met een wereldwijde herkomst. Innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Het resultaat is topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.
Bovendien staan wij als  Silvano Boxsprings bekend om de uitgebreide keuze en de vakkundige eigen bezorg-, montage-, en servicedienst.

De visie van Silvano Boxsprings

Silvano Boxsprings heeft een unieke kijk op de zaken en dat mag iedereen weten. Die unieke kijk noemen we de visie van Silvano Boxsprings. Hierin zijn alle zaken opgenomen die Silvano Boxsprings zo uniek maken... We bieden hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen, we zijn betrouwbaar en hebben toch het juiste imago. Onze eigen fabrieken staan in onze visie centraal: doordat onze boxsprings rechtstreeks uit eigen fabriek komen, kunnen we hoge kwaliteit garanderen. We zijn altijd bij de tijd en kunnen perfect inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen.

Silvano Boxsprings online

U kunt bij Silvano alle boxsprings, matrassen en topdekmatrassen alleen online bestellen. Silvano Boxsprings is in het bezit van meerdere fabrieken, en levert alle online bestellingen direct van  eigen fabriek uit over de gehele wereld. Hiermee staat Silvano Boxsprings ook wereldwijd bekend om zijn top kwaliteit tegen de beste prijzen.