Over ons

Pand Silvano / The Bed Company

Silvano levert kwalitatief hoofdwaardig boxspringbedden uit eigen fabriek. Wat is het grote voordeel voor u?

  • De beste kwaliteitsbedden voor een eerlijke prijs
  • snelle levering, door eigen productie in Nederland
  • Boxspringbedden worden gratis geleverd en gemonteerd
  • een enorme keuze; alles is mogelijk
  • geholpen door deskundige adviseurs
  • tot 20 jaar garantie
  • 100 dagen proefslapen

Silvano is erop gericht het u 100% naar de zin te maken. Vandaar dat u bij ons gegarandeerd de beste kwaliteit voor de juiste prijs en de meeste keus heeft, en u kunt rekenen op een vriendelijke en persoonlijke service. Wij geloven hier onvoorwaardelijk in. Alleen maar goedkoop zijn is niet zo’n kunst. Het is juist de combinatie van en de lage prijzen én de allerhoogste kwaliteit met hoge servicegraad die Silvano zo uniek maakt. Mocht er ondanks onze zorg toch nog iets niet helemaal naar uw zin zijn, dan willen wij dat heel graag weten. Wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te voldoen. Zo maken we Silvano samen elke dag beter.

Bijna 1/3 van het leven brengt een mens door in bed

Een mens brengt bijna 1/3 van het leven in bed door! Een ontspannende en een verkwikkende slaap is dan ook een belangrijke factor voor de prestatie en de tevredenheid van de mens. Bedden hebben een belangrijk aandeel hierin. Daarom heeft het boxspring bed in de meeste Europese landen al een vast klantengebied veroverd. Want wie eenmaal in een boxspringbed geslapen heeft, wenst niets anders meer. Het is niet alleen maar gezonder als een conventioneel slaapsysteem, het is ook behaaglijker en aangenamer! Ook in Nederland krijgt het boxspring steeds meer opgetogen aanhangers, nu u ook nog!

Een unieke plaats in de markt

Silvano revolutioneert de beddenmarkt door het aanbod van hoogwaardige producten tegen lage prijzen. Als enige combineren we voordeel met een hoge servicegraad. In het midden vinden we een grijze massa van boxspring winkels die van alles een beetje bieden, tegen te hoge prijzen, maar juist daardoor niet opvallen in de ogen van de consument. Silvano kiest voor het onderscheid. Silvano kiest voor de klant.

Tevreden klanten

Bij Silvano draait alles om de klant. En wel om de tevreden klant. Daarvoor heeft Silvano de 5 zekerheden in het leven geroepen. Vijf beloften waarmee we 100% tevredenheid nastreven. En het werkt. Want geen enkele andere boxspring winkel kan beloven wat Silvano waarmaakt. Bij Silvano vindt de klant het breed assortiment, en de beste boxspringbedden tegen een lage prijs. Maar ook de service is van ongeëvenaard niveau en bij ons staan al uw wensen ook centraal. Het zijn slechts enkele voorbeelden waar Silvano voor staat. De vele aantallen verkochte Silvano Boxspringbedden, en het steeds maar groeiende aantal klanten welke de keuze voor een Silvano Boxspring gemaakt hebben, maakt duidelijk dat wij op de goede weg zijn. We rusten echter niet op onze lauweren. Omdat de wensen van onze klanten veranderen, moet Silvano daar snel en effectief op inspelen. Alleen dan maken we onze vijf zekerheden waar. En zo blijven we ons elke dag verbeteren. Ons vakkundig personeel is daarbij van het allergrootste belang.