•  snelle en gratis bezorging
  • wrench ervaren monteurs

Levertijden

Bedtextiel, matrassen, topdekmatras en onderdelen

Gratis bezorging aan huis.

Gratis bezorging (bij een aankoopbedrag van v.a. € 20,-) binnen 1 tot 2 dagen. Bedtextiel, topdekmatrassen en onderdelen die voor 17:00 uur zijn besteld,worden in de meeste gevallen de volgende werkdag thuisbezorgd.

in geval van bezorging wordt de bestelling door een pakketdienst of transportbedrijf verzonden en tot aan de deur geleverd. Kleinere goederen zoals bedtextiel en accessoires worden in draagbare dozen geleverd.

Groter goederen zoals matrassen, boxsprings worden op een pallet geleverd. De pallet wordt in zo ver mogelijk tot aan de deur geplaatst, waarna u de onderdelen van de pallet af kan halen.

Plaatsing matras / oude matras retour

Wilt u dat onze ervaren monteurs voor u het matras deskundig plaats, dan is dat mogelijk voor een bedrag van € 49,- per adres. De monteurs leveren het matras op de door jouw gewenste plaats en zullen deze ook netjes instaleren (dit zal in de meeste gevallen de slaapkamer zijn). Alle verpakkingsmaterialen nemen wij uiteraard mee terug. Plaatsing van het matras kan al binnen 6 werkdagen na uw bestelling. Onze afdeling Planning neemt hiervoor binnen 24 uur contact met u op om een passende afspraak te maken.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid uw oude matras retour te nemen voor € 18,- per matras / artikel. Het matras wordt uiteindelijk voor een groot deel gerecycled.

Complete Boxsprings

Gratis aflevering op iedere gewenste werkdag

De speciaal op maat geproduceerde boxspring wordt vanaf de eerstvolgende werkdag na ontvangst van uw betaling, vanaf 1 tot 2 dagen (afhankelijk van het model) gratis verzonden.

Ingeval van bezorging wordt de bestelling door een pakketdienst of transportbedrijf verzonden en tot aan de deur geleverd. Kleinere goederen zoals bedtextiel en accessoires worden in draagbare dozen geleverd.

Groter goederen zoals matrassen, boxsprings worden op een pallet geleverd. De pallet wordt zo dicht mogelijk tot aan de deur geplaatst, waarna u de onderdelen van de pallet af kan halen.

Montage

Wilt u dat onze ervaren monteurs voor u de boxspring deskundig opbouwen, dan is dat mogelijk voor een bedrag van € 99,- . Montage kan al binnen 4 tot 6 werkdagen (afhankelijk van het model) na uw bestelling. Onze afdeling Planning neemt hiervoor binnen 24 uur contact met u op om een passende afspraak te maken.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid uw oude matras retour te nemen voor € 18,- per matras / artikel. Het matras wordt uiteindelijk voor een groot deel gerecycled.

De monteurs leveren de boxsping op de door jouw gewenste plaats en zullen deze ook netjes monteren (dit zal in de meeste gevallen de slaapkamer zijn). Alle verpakkingsmaterialen nemen wij uiteraard mee terug.

Demontage & montage

Wilt u dat onze ervaren monteurs voor u het oude bed demonteren en uw nieuwe boxpring deskundig opbouwen, dan is dat mogelijk voor een bedrag van € 149,- . (De-)montage kan al binnen 6 werkdagen na uw bestelling. Onze afdeling Planning neemt hiervoor binnen 24 uur contact met u op om een passende afspraak te maken.

De classic collectie is wordt bezorgt binnen 12-16 dagen, niet binnen 4-6 dagen.

Past het bed door de deur en of trappengat.

Houd u er rekening mee dat de boxen en of hoofdborden door de deur of het trappengat passen. Zeker bij de grotere afmetingen kan het evt. niet passen. Een box voor een 200cm breed bed is 100cm breed 24cm hoog en 200 tot 220cm lang. Het hoofdbord kan in sommige gevallen 220cm breed zijn, 10cm dik en 100cm hoog. Meet altijd na of het bed door de deur of het trappengat past. Indien u twijfelt bestel dan een kleinere afmeting welke wel past.