de beste kwaliteit

Kwaliteit in eigen hand

Over kwaliteit gesproken... De kwaliteitcontroles hebben we in onze fabrieken volledig in eigen hand. Ook dat is het voordeel van de Silvano boxsprings. Er verlaat dan ook geen enkel product de fabriek zonder de goedkeuring van onze kritische keurmeesters. Silvano ontwikkelt uitsluitend kwaliteitsproducten die jarenlang meegaan.

Duitse kwaliteitsbedden, handgemaakt.

Duitse producten hebben een lange traditie acher zich en hebben grote successen geoogst over de hele wereld. Het begrip Duitse kwaliteit staat bovendien voor matriaalgebruik, vakmanschap en veiligheid van het hoogste niveau. Het is ook onze filosofie de consument eerst klas kwaliteitsproducten te bieden, voor een betaalbare prijs. De kennis en ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd gebruiken wij ook bij het ontwikkelen van nieuwe, moderne matrialen en ideeën. Wij willen dat onze boxsprings en matrassen zo comfortabel mogelijk zijn, optimaal slaapcomfort bieden en gedurende vele jaren een ontspannen en gezonde nachtrust waarborgen.

Omdat wij onze producten testen en inspecteren tot in de kleinste detail, kunnen wij onze klanten het best denkbare product bieden voor het hele gezin. Daarom geven wij 20 jaar garantie op veer- en framebreuk van de vlake of verstelbare box. Wij staan garant voor herkenbare Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid.

Vakmanschap

Bij het bouwen van onze bedden maken wij gebruik van de tradities uit de vroege jaren, gecombineerd met de techniek van vandaag de dag. Onze boxsprings worden dan ook nog steeds voornamelijk met de hand gebouwd en op zorgvuldige wijze afgewerkt, met de aandacht voor ieder individueel detail. Waar nodig maken wij gebruik van moderne fabricage technieken, altijd gericht op het maken van zo comfortabel mogelijke bedden met een lange levensduur.

De basis van het boxspringbed dat wij bouwen wordt natuurlijk gevormt door een sterke houten onderbouw. Op de houten onderbouw worden de lagen pocketveren geplaatst (afhankelijk van uw keuze), die de basis vormen voor comfort en ondersteuning. Vervolgens wordt het vullingsmateriaal aangebracht en worden de onderdelen bekleed met een meubelstof naar keuze. Silvano steunt al jaren op het vakmanschap van gespecialiseerde medewerkers.

Het voordeel is voor u

Het voordeel dat we in onze fabriek realiseren tijdens de kostenefficiënte productie van onze boxsprings en matrassen, spelen wij direct door naar u. Met onze grote internationale online afzetmarkt kunnen we bovendien scherp inkopen en produceren .

Waarom Silvano Boxsprings?

Altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs
Boxsprings en matrassen uit eigen fabriek
Eigen ontwerpers met kennis van de nieuwste trends en innovaties
5 tot 20 jaar volledige fabrieksgarantie op alle boxsprings en matrassen
Deskundige adviseurs
Levenslange service
Eigen bezorg-, montage- en servicedienst