Caravan matras op maat

Er is niks vervelender dan vermoeid of met rugklachten wakker worden wanneer u op vakantie bent. U wilt immers uitgerust terugkomen van de vakantie en leuke dingen ondernemen. Wellicht is dan het huidige matras in uw caravan aan vervangen toe? Maar voor veel mensen met een caravan kan het best lastig zijn om een matras te vinden die voldoet aan de juiste afmetingen. Gelukkig biedt Silvano de mogelijkheid aan om een matras op maat te bestellen voor de caravan. Alle Silvano caravan matrassen kunnen breder, langer, korter en smaller dan de reguliere maten. Het is tevens mogelijk om een bepaalde hoek rond en/of schuin af te snijden. Met de maatwerkmatrassen uit het Silvano assortiment kunt u heerlijk genieten van een goede nachtrust in uw caravan.

Maar hoe werkt het? Vul onderstaand formulier in en voeg een tekening van het gewenste formaat toe. Heeft u een moeilijke schuine/ronde hoek in het matras zitten? Vul dan onderstaand formulier in en stuur ons een mal toe op onderstaand adres:

Industriestraat 9
7091DC, Dinxperlo
Nederland

Laat daarnaast in het opmerking veld weten van welk matras en afmeting u een offerte wilt ontvangen. Een slaapspecialist zal daarna z.s.m. contact met u opnemen! Aangezien het maatwerk is, duurt de levertijd iets langer dan u van ons gewend bent. Wij houden voor maatwerk matrassen een levertijd van twee tot drie weken aan.

Maatwerkmatrassen voor de caravan

Aangezien het maatwerkmatrassen betreft, zijn alle afmetingen mogelijk. De meest voorkomende afmetingen zijn:

  • Caravan matras 70x190
  • Caravan matras 70x200
  • Caravan matras 130x200
  • Caravan matras 140x190
  • Caravan matras 140x200
  • Caravan matras 140x210

Lichtgewicht matras voor caravan

Wilt u een licht matras voor de caravan? Kies dan voor het Koudschuim Matras Optifoam® HR Silvano S225. Dit matras is relatief licht in gewicht en is makkelijk te verplaatsen. Daarnaast biedt dit koudschuim matras voor de caravan een uitstekend ligcomfort. Naast koudschuim, is het mogelijk om een polyether, pocketvering, bonellvering en traagschuim matras op maat te bestellen voor de caravan. Ieder materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wilt u meer informatie omtrent de materialen? Lees dan onze blog: wat is een goed matras? In deze blog worden alle beschikbare materialen behandeld.